Οικονόμου: Oύτε lockdown θα γίνει, ούτε το εθνικό σύστημα υγείας θα καταρρεύσει

Οικονόμου: Oύτε lockdown θα γίνει, ούτε το εθνικό σύστημα υγείας θα καταρρεύσει Facebook Twitter
Πηγή: Associated Press.
0

Δεν εξετάζεται η περίπτωση lockdown είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δηλώνοντας ότι επιχειρείται ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης και συνεχής ενίσχυση του συστήματος υγείας. 

«Συνεχίζουμε χωρίς να έχουμε στον ορίζοντα την εφαρμογή του lockdown», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε επίσης αν εξετάζεται η επαναφορά του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας καθολικά και στους εξωτερικούς χώρους και απάντησε πως είναι συγκεκριμένο το πλαίσιο των μέτρων για τον τρόπο που κινούνται οι ανεμβολίαστοι και συγκεκριμένες οι συστάσεις για τη συμπεριφορά όλων των πολιτών εκεί που παρατηρείται συνωστισμός.

Κληθείς να σχολιάσει δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με ενδεχόμενο lockdown και σκηνές Μπέργκαμο, ο κ. Οικονόμου απάντησε πως «ούτε lockdown θα γίνει, ούτε το εθνικό σύστημα υγείας θα καταρρεύσει».

«Ο κ. Τσίπρας μοιάζει να εύχεται το lockdown χωρίς να το εισηγείται. Το εισηγείται; Έχει κάτι να προτείνει εκτός από το να μεταχειρίζεται αφορισμούς; Εκτός από το να προσθέτει κοινοτυπίες; Έχει να προτείνει λύσεις; Πέρα από αφορισμούς και ψέματα απαντά με τη συνταγή των προσλήψεων. Μα έχουν γίνει προσλήψεις στο σύστημα υγείας» είπε. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM
Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM