Οι New York Times για τη σύλληψη Βαξεβάνη

Οι New York Times για τη σύλληψη Βαξεβάνη Facebook Twitter
6

"Η σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη εγείρει ερωτήματα σε μια χώρα που συχνά θυμίζει στους ευρωπαίους εταίρους της ότι είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας», αναφέρουν δηκτικά ερωτώμενοι από τους  οι New York Times με αφορμή τη σύλληψη του δημοσιογράφου, λόγω της δημοσίευσης της λίστας Λαγκάρντ. Επιπλέον η εφημερίδα αναφέρεται στο ελληνικό τμήμα των "Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα" που σε ανακοίνωση εξέφρασε την ανησυχία του για την «ταχύτητα στη σύλληψη του».

Αναφέρει επίσης τη δήλωση του Κώστα Βαξεβάνη ότι αντί να συλλάβουν τους φοροφυγάδες και υπουργούς οι οποίοι εμπλέκονται, συλλαμβάνουν εκείνον.

Η εφημερίδα γράφει επίσης ότι «το νέφος πάνω από τη δημοσίευση της λίστας είναι βέβαιο ότι θα αποσπάσει την προσοχή  από τους Έλληνες πολιτικούς, και μπορεί να εγείρει νέα ερωτήματα μεταξύ των ευρωπαίων εταίρων που αυτή την εβδομάδα αναμένεται να συζητήσουν την δόση των 31,5 δις.  

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM