Για το περιστατικό με το βουλευτή της Χ.Α. Νίκο Μίχο ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον Σκάι.

Ο κ. Τατσόπουλος ευχαρίστησε μάλιστα τον Δήμα για την παρέμβαση του, λέγοντας ότι χωρίς αυτόν δεν ξέρει τι θα συνέβαινε.

 

Όπως είπε, την ώρα που ο Παππάς ήταν στο βήμα,  χαρακτήρισε τους χρυσαυγίτες "φασίστες" και ο Μίχος, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του φωνάζοντας «βούλωστο, βούλωστο».

 

«Ο Πύρρος Δήμας έκανε τον σφίχτερμαν Μίχο να καθίσει κάτω»

 

 «Εγώ ούτε το βούλωσα ούτε κουνήθηκα από την θέση μου» είπε ο κ. Τατσόπουλος και συνέχισε: «Εκείνη την στιγμή σηκώθηκε ο Πύρρος Δήμας και με ήρεμη φωνή του είπε "κάτσε πίσω ". Αυτό και έκανε ο Μίχος, που γύρισε στη θέση του ακούγοντας τον πρώην πρωταθλητή της άρσης βαρών. Προηγουμένως είχε αγνοήσει και παραίνεση του ομοιδεάτη του Παππά να γυρίσει τη θέση του, κάτι όμως τον έκανε να υπακούσει στον Δήμα.

 

«Μόνο στο εκτόπισμα του Πύρρου Δήμα μπορούν να καταλάβουν οι σφίχτερμεν που έχουν τη νοημοσύνη κατσαρίδας» είπε ο Τατσόπουλος, «μόνο αυτούς τους τρόπους γνωρίζουν οι τραμπούκοι», συμπλήρωσε.

 

«Ο Πύρρος Δήμας έκανε τον σφίχτερμαν Μίχο να καθίσει κάτω»