Ο Νίκος Νικολόπουλος θα προταθεί για τη θέση του β' αντιπροέδρου της Βουλής

Ο Νίκος Νικολόπουλος θα προταθεί για τη θέση του β' αντιπροέδρου της Βουλής Facebook Twitter
6

Ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος αναμένεται να είναι- σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα που από χθες το βράδυ πληθαίνουν - η πρόταση για τη θέση του Β' αντιπροέδρου της Βουλής.

Μετά τη δυσφορία του Νικολόπουλου για τη μη υπουργοποίησή του και την ανακοίνωση που εξέδωσε με την οποία ζητούε δημοσίως εξηγήσεις από τον Πάνο Καμμένο, φαίνεται πως τελικά απέδωσε ως ένα βαθμό και έρχεται η αξιοποίησή του. Σύμφωνα με το Εθνος, αλλά και άλλα δημοσιεύματα ο κος Νικολόπουλος θα προταθεί για τη θέση από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Μόλις χθες, υπήρξε επιστολή του κ. Νικολόπουλου προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, με την οποία ζητούσε να συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ως κυρίαρχο όργανο εκπροσώπησης του κόμματος στη Βουλή, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για τον αποκλεισμό του.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Όπως είπε και ο πρόεδρας: "θα αξιοποιηθούν σε κυβερνητικές θέσεις". Εμπρός λοιπόν να "αξιοποιηθούν" πάραυτα όλοι οι (αν)άξιοι. Δώσε και σε μένα μπάρμπα.Μη σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε.
Τελικά κάποια άτομα, ασχέτως αξίας, ποιότητας, πεπραγμένων, ηθικής, παρελθόντος κλπ, πρέπει κάτι να πάρουν, σώνει και καλά. Πρέπει να υπάρχει κάπου τεφτέρι με χρωστούμενα ή κάτι τέτοιο...