Ο Νίκος Δένδιας στην πολυεθνική νατοϊκή άσκηση «Trojan Footprint 2024»

Ο Νίκος Δένδιας στην πολυεθνική νατοϊκή άσκηση «Trojan Footprint 2024» Facebook Twitter
Νίκος Δένδιας/ Φωτ.: Χ
0

Μεγάλη άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ, με τον τίτλο «Trojan Footprint 2024», πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Λευκαντί Ευβοίας, στην οποία έδωσε το παρών ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας. 

Ο Νίκος Δένδιας βρέθηκε στην νατοϊκή άσκηση με τον αρχηγό ΓΓΕΘΑ, Δημήτριο Γούπη με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσως της διοίκησης ειδικού πολέμου του ΓΓΕΘΑ. 

«Η συνεργασία μας είναι στρατηγικού χαρακτήρα και αμοιβαίως επωφελής για την ασφάλεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας. 

Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια για το «Trojan Footprint 2024»

Με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, στη Media Day της  Άσκησης του #NATO  “TROJAN FOOTPRINT (TFP) – 24”, με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ. 

Είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και των συμμάχων μας από 🇧🇬🇲🇰🇺🇸🇮🇹. 

Η συνεργασία μας είναι στρατηγικού χαρακτήρα και αμοιβαίως επωφελής για την ασφάλεια, σταθερότητα και ευημερία των κρατών μας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM