Ο Μητσοτάκης μοίρασε μερίδες φαγητού σε άπορους, σε ταβέρνα στο Κερατσίνι

Ο Μητσοτάκης μοίρασε μερίδες φαγητού σε άπορους, σε ταβέρνα στο Κερατσίνι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε ταβέρνα στο Κερατσίνι, που καθημερινά μοιράζει μερίδες φαγητού σε άπορους, βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην ταβέρνα έγινε γνωστή από ανάρτηση στη σελίδα του καταστήματος στο Facebook, σύμφωνα με την οποία ο κ. Μητσοτάκης μετείχε στη διανομη φαγητού και δώρων. 

«Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκεφθηκε ο πρωθυπουργος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!», ανέφερε η σχετική ανάρτηση, που συνοδευόταν από φωτογραφίες.

Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκεφθηκε ο Πρωθυπουργος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ηρθε, έκατσε μαζί μας,...

Δημοσιεύτηκε από Ταβέρνα ''Ο Κρητικός'' στις Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020

Ανάλογη κίνηση έκανε την παραμονή των Χριστουγέννων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος», συνομίλησε με τους εθελοντές και συμμετείχε στη διανομή του συσσιτίου.

Στο πρώτο lockdown, της άνοιξης, η ταβέρνα «Κρητικός» μοίρασε μερίδες φαγητού σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, από το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και το Πέραμα. Το ίδιο κάνει και στο lockdown που είναι τώρα σε ισχύ.

Η αρχή έγινε με 50 μερίδες φαγητού την ημέρα και σταδιακά αυτές αυξήθηκαν και σήμερα έφτασαν τις 700, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ