Ο Μητσοτάκης μοίρασε μερίδες φαγητού σε άπορους, σε ταβέρνα στο Κερατσίνι

Ο Μητσοτάκης μοίρασε μερίδες φαγητού σε άπορους, σε ταβέρνα στο Κερατσίνι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε ταβέρνα στο Κερατσίνι, που καθημερινά μοιράζει μερίδες φαγητού σε άπορους, βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην ταβέρνα έγινε γνωστή από ανάρτηση στη σελίδα του καταστήματος στο Facebook, σύμφωνα με την οποία ο κ. Μητσοτάκης μετείχε στη διανομη φαγητού και δώρων. 

«Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκεφθηκε ο πρωθυπουργος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!», ανέφερε η σχετική ανάρτηση, που συνοδευόταν από φωτογραφίες.

Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκεφθηκε ο Πρωθυπουργος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ηρθε, έκατσε μαζί μας,...

Δημοσιεύτηκε από Ταβέρνα ''Ο Κρητικός'' στις Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020

Ανάλογη κίνηση έκανε την παραμονή των Χριστουγέννων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος», συνομίλησε με τους εθελοντές και συμμετείχε στη διανομή του συσσιτίου.

Στο πρώτο lockdown, της άνοιξης, η ταβέρνα «Κρητικός» μοίρασε μερίδες φαγητού σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, από το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και το Πέραμα. Το ίδιο κάνει και στο lockdown που είναι τώρα σε ισχύ.

Η αρχή έγινε με 50 μερίδες φαγητού την ημέρα και σταδιακά αυτές αυξήθηκαν και σήμερα έφτασαν τις 700, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM