Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η διαμόρφωση εκπαιδευτικού συστήματος στη μειονότητα με ίσες ευκαιρίες σε όλους

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η διαμόρφωση εκπαιδευτικού συστήματος στη μειονότητα με ίσες ευκαιρίες σε όλους Facebook Twitter
0

Την πίστη του στην πολιτική της ισονομίας και ισοπολιτείας, την οποία εγκαινίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1991, στη Θράκη εξέφρασε σήμερα από το χωριό Σμίνθη, έδρα του δήμου Μύκης, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Μύκης, παρουσία των δημοτικών συμβούλων και τοπικών φορέων, όπου και άκουσε τα προβλήματα του ορεινού αυτού δήμου της Ξάνθης.

Στη συνέχεια εγκαινίασε τα νέα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην περιοχή, όπου τόνισε ότι σημαντική προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί η διαμόρφωση ενός εκπαιδευτικού συστήματος στη μειονότητα που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους, με εξίσου καλή γνώση της ελληνικής και τουρκικής γλώσσας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η ΝΔ αποκαθιστά τους παραδοσιακούς δεσμούς της με τη μειονότητα στη Θράκη και υποσχέθηκε ότι η πόρτα του θα είναι πάντοτε ανοιχτή, προκειμένου να ακούει και να δίνει λύσεις στα προβλήματα της περιοχής.

Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της ΝΔ περιοδεύει με τοπικά στελέχη της ΝΔ σε κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη φορέων της Κομοτηνής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ