Μητσοτάκης για συλλαλητήριο: Εκφράζει την αγανάκτηση απέναντι σε μια κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ

Μητσοτάκης για συλλαλητήριο: Εκφράζει την αγανάκτηση απέναντι σε μια κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Για «εντυπωσιακή συμμετοχή» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως «σέβομαι και συμμερίζομαι την ευαισθησία» της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «εν κρυπτώ» κινήσεις, και επισήμανε πως το συλλαλητήριο αποτελεί «διαμαρτυρία που εκφράζει την αγανάκτηση των πολιτών» απέναντι σε αυτούς τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Αναλυτικά η δήλωση Μητσοτάκη:

«H εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας.

Μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια Κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα».


Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM