No.1

Μητσοτάκης: Αναξιόπιστος ο Τσίπρας - Αυξάνονται οι δαπάνες του Δημοσίου

Μητσοτάκης: Αναξιόπιστος ο Τσίπρας - Αυξάνονται οι δαπάνες του Δημοσίου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μύδρους κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή ομιλία του, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. 

«Βρεθήκαμε σε αυτό τον φαύλο κύκλο, επειδή ο κ. Τσίπρας δεν είχε την αξιοπιστία για να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις», τόνισε.

«Θέλω να είμαι ο πρωθυπουργός που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. «Έχω μελετήσει τα λάθη των προκατόχων μου. Ο Παπανδρέου χρειάστηκε 6 μήνες για να καταλάβει τι είχε γίνει και, ακόμη και όταν το κατάλαβε, μετά μοίραζε χρήματα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πως, από τη θέση της κυβέρνησης μετά τις εκλογές, το κόμμα του θα προβεί σε συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις με αντάλλαγμα χαμηλότερους στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος. 

Επίθεση στον Τσίπρα

«Βρεθήκαμε σε αυτό τον φαύλο κύκλο, επειδή ο κ. Τσίπρας δεν είχε την αξιοπιστία για να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις. Τώρα η συζήτηση ανοίγει και υπάρχει ευρύτερη συναίνεση. Ο μόνος που δεν φαίνεται να θίγει το θέμα είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος δεσμεύτηκε για αυτά τα αποτελέσματα».

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε επισήμανε ότι οι δαπάνες του Δημοσίου έχουν και πάλι αρχίσει να αυξάνονται, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν.

«Προσλαμβάνουμε πάλι περισσότερο κόσμο και ιδίως μέσω συμβάσεων από ό,τι στο παρελθόν. Και το κάνουμε αυτό επειδή επανερχόμαστε στις παλαιές πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία».

Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα επαναλαμβάνοντας ότι «είπε "ναι" εκεί που άλλοι έξι πρωθυπουργό είπαν "όχι"».

«Είμαι σίγουρος ότι οι Ελληνες στις επικείμενες εκλογές θα πούνε στον κ. Τσίπρα "Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε". Οσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο».

Πολιτική
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM