Μητρόπουλος: Όσοι νομίζουν ότι έχει μικρή διάρκεια το φαινόμενο "Κωνσταντοπούλου", το υποτιμούν

Μητρόπουλος: Όσοι νομίζουν ότι έχει μικρή διάρκεια το φαινόμενο "Κωνσταντοπούλου", το υποτιμούν Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

Φαινόμενο με τεράστια ένταση και αποδοχή χαρακτήρισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας σήμερα στον Real FM.

«Το φαινόμενο "Κωνσταντοπούλου" το έχουν υποβαθμίσει και αυτοί που το δημιούργησαν και αυτοί που το εκτόξευσαν», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Για το εάν πιστεύει ότι η κ. Κωνσταντοπούλου και ο κ. Γλέζος θα συνταχθούν με την Λαϊκή Ενότητα απάντησε χαρακτηριστικά: «Το φαινόμενο "Κωνσταντοπούλου" το έχουν υποβαθμίσει και αυτοί που το δημιούργησαν και το εκτόξευσαν. Είναι φαινόμενο διάρκειας, έχει μεγάλη εκρηκτικότητα και αποδοχή στην κοινωνία και μέσα από αυτή την περιγραφή που σας κάνω, άλλων ήταν κορυφαία επιλογή, όπως και εμένα. Είχαμε αναδειχθεί στη δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη περιφέρεια, με ρεκόρ ψήφων των τελευταίων δεκαετιών. Εγώ επελέγη ως αναπληρωτής της».

«Όσοι νομίζουν ότι έχει μικρή διάρκεια το φαινόμενο "Κωνσταντοπούλου", το υποτιμούν. Θα πέσουμε σε ραγδαίες εξελίξεις. Και με αυτό το οποίο βλέπουμε ως φαινόμενο, φαίνεται ότι πέρα από τους μισθούς, τις συντάξεις, τους φόρους, το φαινόμενο "Κωνσταντοπούλου" θα είναι κυρίαρχο και ας πάψουν κάποιοι που το δυνάμωσαν να το υποτιμούν. Δεν βλέπω να μην έχει πολιτικό και κοινοβουλευτικό ρόλο στην επόμενη Βουλή ως στοιχεία του παζλ του δικού της πολιτικού σχεδίου, άρα βλέπω να συμμαχεί και ενδεχομένως η εγγύτερη συμμαχία είναι αυτή που είπατε, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Η κατάντια της Ελλάδας και το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες ταυτίζονται με την αισθητική Κωνστατοπούλου είναι έννοιες ταυτόσημες. Καλώς ή κακώς, μια μειοψηφία φτάνει για να ψηφίζει πολιτικούς τύπου Κωνσταντοπούλου. Και από την πλειοψηφία που δυσφορεί με αυτήν την καφρίλα είτε αναγκάζεται να την ανεχτεί είτε μεταναστεύει γιατί δεν αντέχει άλλο κάρβουνο... Αυτοί είναι οι πολιτικοί που εκλέγουμε για να ξεπεράσουμε η μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών. Για το ότι η Κωνστατοπούλου υπάρχει, εχει δημόσιο λόγο και μας κυβερνά ας κοιτάξουμε όλοι στον καθρέφτη μας.
πέρα από ότι σου χαλάει την αισθητική κάνει πράγματα που εγώ θεωρώ σωστά όπως η επιμονή της για την κλήση Στουρνάρα ο οποίος τώρα λέει ότι είναι διακοπές (!) και η επιτροπή αλήθειας. Και επίσης εκτιμώ την σταθερότητα στις απόψεις της, συμφωνώ δεν συμφωνώ. Εν τέλει άλλοι μου χαλάνε πολύ περισσότερο την αιθητική (βλέπε Βαγγέλας Μειμαρακης, Αδωνης αλλά και Τσίπρας).
Καταλαβαίνω τι λες και δεν διαφωνώ.Θα ήθελα όμως να προσθέσω ότι και οι πίθηκοι της ΧΑ είναι συνεπείς και σταθεροί στις απόψεις τους, όπως ήταν επίσης ο Χίτλερ, ο Στάλιν, και ο Μάο. Δεν τους δίνω όμως κανένα συν γι'αυτό. Ίσα-ίσα. Δείχνει σοφία να αξιολογείς και, αν χρειάζεται, να αναθεωρείς. Επίσης, δεν είπα ότι η Κωνσταντοπούλου έχει το μονοπώλιο στην κακή αισθητική. Η γκάμα της πολιτικής αηδίας έχει χώρο για πολλούς, εκ των οποίων και αυτοί που αναφέρεις. Δυστυχώς, κανείς τους δεν ωχριά απέναντι στον άλλον...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ