Μήνυση για ψευδορκία στον Κωνσταντινέα- Τι υποστηρίζει κατηγορούμενος για την επίθεση

Μήνυση για ψευδορκία στον Κωνσταντινέα- Τι υποστηρίζει κατηγορούμενος για την επίθεση Facebook Twitter
0

Για τις 7 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας αναβλήθηκε διότι απουσίαζε, για λόγους υγείας, συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση εναντίον του βουλευτή κατηγορούνται συνολικά δέκα άτομα.

Σήμερα η συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων δήλωσε ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον του βουλευτή για ψευδορκία μάρτυρα, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως πρόσθεσε, «ο εντολέας μου εμπλέκεται χωρίς να έχει καμία σχέση, γιατί δεν ήταν παρών στο συμβάν και μάλιστα ήταν στο εξωτερικό».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ