Μιχαλολιάκος: Θα μηνύσω τον Δένδια

Μιχαλολιάκος: Θα μηνύσω τον Δένδια Facebook Twitter
12

Στη δικαιοσύνη απειλεί ότι θα προσφύγει κατά του Νίκου Δένδια ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά την επιστολή του υπουργού στην εισαγγελέα με τα 32 ποινικά αδικήματα στα οποία εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή.

 

 «Διαψεύδω δημόσια τον ψεύτη Δένδια. Προσπαθεί να παραπλανήσει την δικαιοσύνη, δεν σέβεται τον όρκο του ως υπουργός και ως βουλευτής», είπε σε συνέντευξη του ο Μιχαλολιάκος ενώ αναφερόμενος στον 45χρονο Γ. Ρουπακιά, που συνελήφθη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, υποστήριξε ότι «ήταν ένας περαστικός από τα 70 γραφεία της Χρυσής Αυγής» και πρόσθεσε «δεν τον ήξεραν τα στελέχη της Χ.Α.».

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Δημοσιογράφος: Κύριε Μιχαλολιάκο, ομάδες κρούσης στη Χρυσή Αυγή υπάρχουνε;Μιχαλολιάκος: Δεν υπάρχουν είναι ψέμα!Μιχαλολιάκος. Ομιλία στις Θερμοπύλες 26 Αυγούστου 2012:Θα βγούμε στους δρόμους. Θα δούνε τότε τι σημαίνει τάγματα εφόδου. Τι σημαίνει μάχη, τι σημαίνει αγώνας, τι σημαίνει οι ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια.http://www.topontiki.gr/article/58636/O-Mixaloliakos-eksigei-ti-einai-ta-tagmata-efodou-tis-XA-Video
Αυτό κι αν είναι θράσσος! Τόσες φωτογραφίες του έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ήδη από τόσες δράσεις του με τη ΧΑ, αυτός ισχυρίζεται πως είναι... περαστικός; Σα να λέμε κάνω one night stand με τη γυναίκα μου.
Δεν ξέρεις πια αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις, ή μάλλον η γελοιότητά τους σε σταματάει από το να νιώσεις την οργή που αναλογεί. Σε λίγο θα μηνύσουν και το μαχαίρι και όσους δεν ενημερώνονται απ' ευθείας από τη σελίδα τους. Πρόκειται για πολύ επιτυχημένη επικοινωνιακή πρακτική. Ακολουθώντας τη λογική του τρελού, αρνούμαι και τα αποδεδειγμένα. Και φυσικά ρίχνω λάσπη παντού μέχρι κάτι να μείνει. Δεν έχουν υπάρξει καιροί που να ντρέπομαι περισσότερο για την καταγωγή μου.
ΕΤΣΗ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΑΒΓΙΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΛΙΝΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΙΤΑΝ ΠΟΛΥ .... ΠΟΛΥ..... ΠΟΛΥ ΣΙΝΕΛΙΝΕΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!ΑΙΜΑ, ΤΙΜΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΙ ΣΤΙ ΦΙΛΑΚΙ!