Mεϊμαράκης και Άδωνης διαψεύδουν ότι αποχωρούν

Mεϊμαράκης και Άδωνης διαψεύδουν ότι αποχωρούν Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Διαψεύδουν τις φήμες που κυκλοφόρησαν χθες, περί αποχώρησης τους από την κούρσα για την προεδρία της Ν.Δ. οι Β. Μειμαράκης και Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο Α. Γεωργιάδης απάντησε μάλιστα μέσω Twitter στη φήμη γράφοντας: «Την μία με ψεύτικες δημοσκοπήσεις, την άλλη με προβοκάτσιες περί αποχωρήσεως...εντάξει παιδιά φοβάστε το καταλάβαμε...καλά κάνετε..στις 20!» .

Την ίδια ώρα στη Συγγρού ετοιμάζουν πρόβα τζενεράλε την Κυριακή το βράδυ για τον πρώτο γύρο των εκλογών, ώστε να τεστάρουν τα συστήματα.

Υπενθυμίζεται ότι τη διοργάνωση των εκλογικών διαδικασιών της Ν.Δ. έχει αναλάβει η Vodafone με τις πληροφορίες αναφέρονται σε κόστος 800 χιλιάδων ευρώ, που θα φτάσει όμως το 1 εκατ., καθώς από 50 ευρώ θα πάρουν και οι εθελοντές.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM