Μαρινάκης για τα χαλιά στο υπουργείο Τουρισμού: Να δείχνουμε προσοχή με τα χρήματα των φορολογουμένων

Μαρινάκης για τα χαλιά στο υπουργείο Τουρισμού: Να δείχνουμε προσοχή με τα χρήματα των φορολογουμένων Facebook Twitter
Παύλος Μαρινάκης/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Σαφές και διπλό μήνυμα έστειλε η κυβέρνηση μέσω του εκπροσώπου της, Παύλου Μαρινάκη, αναφορικά με την αγορά χαλιών αξίας 18.000 ευρώ από το Υπουργείο Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια του briefing, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε: «Κατανοούμε ότι το υπουργείο Τουρισμού, λόγω της φύσης του, επενδύει στην εξωστρέφεια και δίνει προσοχή στην εικόνα που παρουσιάζει». Ωστόσο, υπογράμμισε πως «είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί όταν διαχειριζόμαστε χρήματα των φορολογουμένων». Παράλληλα, κατέληξε επισημαίνοντας ότι «πρέπει να εστιάσουμε στη συνολική εικόνα. Για ακόμη μία χρονιά, με συστηματική προσπάθεια, καταγράφηκε ρεκόρ στον τουρισμό και προετοιμάζουμε την επόμενη χρονιά»

Υπενθυμίζεται ότι το γραφείο Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού είχε εκδώσει χθες ανακοίνωση, τονίζοντας πως «το Υπουργείο Τουρισμού, ως κατεξοχήν φορέας εξωστρέφειας, έχει ως αποστολή την προβολή της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, είναι κρίσιμη η υποδοχή ξένων προσώπων από κράτη και φορείς στρατηγικής σημασίας».

Η ανακοίνωση υπογράμμισε επίσης πως η ανανέωση του εξοπλισμού και η αναβάθμιση των υποδομών ήταν απαραίτητη, καθώς είχε καθυστερήσει πάνω από δεκαπέντε χρόνια. Διαβεβαίωσε, τέλος, ότι η διαδικασία έγινε με απόλυτη διαφάνεια και ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες.
 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ