Κυμπουρόπουλος: Τα επιδόματα είναι οι υπηρεσίες που απουσιάζουν από το κράτος

Κυμπουρόπουλος: Τα επιδόματα είναι οι υπηρεσίες που απουσιάζουν από το κράτος Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Ότι τα επιδόματα είναι υπηρεσίες που απουσιάζουν από το κράτος είπε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε από τον από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Απογοητευμένος και όχι προσβεβλημένος από την επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη, δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κυμπουρόπουλος λέγοντας ότι θλίβεται με το γεγονός ότι μία μικρή μερίδα ανθρώπων συνεχίζει να αντιμετωπίζει την κατάσταση της αναπηρίας ως κάτι ξένο προς την κοινωνία.

Αναφερόμενος στην επίμαχη ανάρτηση ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ διερωτήθηκε:

«Γιατί θεωρείτε κ. Πολάκη ότι αυτή η κατάσταση είναι ντροπή; Έκανα χρήση μίας νομοθεσίας. Μέσω της νόμιμης οδού πήρα τη θέση του επιμελητή Β».

Ο κ. Κυμπουρόπουλος αναφέροντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του επεσήμανε ότι μέχρι το κράτος να καταφέρει να καλύψει αυτές τις ανάγκες, τα επιδόματα είναι αναγκαία. Ως παράδειγμα, έφερε την αναγκαιότητα του προσωπικού βοηθού που υποστηρίζει τις ανάγκες των ανάπηρων ανθρώπων σε ένα κοινωνικό κράτος.

«Τα επιδόματα είναι υπηρεσίες που απουσιάζουν» πρόσθεσε.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ δήλωσε έκπληκτος με τον τρόπο που επέλεξε να στηρίξει ο πρωθυπουργός τον Παύλο Πολάκη, καθώς, όπως είπε, το πολιτικό γίγνεσθαι οφείλει να έχει μία ομαλότητα.

«Η πολιτική πρέπει να μιλάει για τον άνθρωπο και όταν αυτό δεν συμβαίνει αυτό δεν εκπροσωπεί εμένα» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα κίνητρα που τον παρακίνησαν να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Ευρωβουλευτή, είπε ότι ο ίδιος δέχτηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς θέλει να μιλήσει για περισσότερη Ευρώπη, μία Ευρώπη που δέχεται τη διαφορετικότητα και θέλει να μιλήσει για τους νέους της Ελλάδας που έφυγαν και να χειροκροτήσει όσους έμειναν πίσω και κράτησαν την Ελλάδα όρθια.

Όπως είπε, επιθυμεί να αναδείξει τις ικανότητες που μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα σε έναν τουρισμό για όλους και σε μεταφορές για όλους.

«Να κατανοήσουμε ότι η διαφορετικότητα μπορεί να εμπλουτίσει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό» δήλωσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Κυμπουρόπουλος, πρέπει να μιλήσουμε για την τεχνολογία, για την καινοτομία και για την έρευνα.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής χαρακτήρισε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος ως ένα μήνυμα ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δείχνει το δρόμο για ένα κοινωνικό κράτος.

Αποκάλεσε μάλιστα το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ πολυποίκιλο, αποκαλώντας το «οι 50 αποχρώσεις του μπλε»

Με πληροοφορίες από ΣΚΑΪ

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Ο κ. Κυμπουρόπουλος αναφέροντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του επεσήμανε ότι μέχρι το κράτος να καταφέρει να καλύψει αυτές τις ανάγκες, τα επιδόματα είναι αναγκαία. Πηγή: www.lifo.grΆρα λοιπόν στο "όχι χάρες, επιδόματα και μόρια" η λέξη "επιδόματα" διαγράφεται αφού τα επιδόματα πρέπει να δίνονται σε όσους και για όσο έχουν ανάγκη. Αυτή η θέση είναι πιο λογική.Με το καλό να γίνουν οι ανάλογες προσαρμογές και στις άλλες δύο λέξεις , τώρα που ο φασαρία πέφτει και κοιτάμε και την ουσία .... έτσι για να γίνονται πιο εύπεπτα και τα σχόλιά μας!!!