Στην επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κατά διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο OPEN TV. 

 

«Θα τον έβαζα κάτω θα καθόμουν να κάνω διάλογο να δω τι θέλει να πει. Η προσωπική επαφή, λόγω και ειδικότητας ανοίγει πόρτες. Θα τον άκουγα τι έχει να πει», είπε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος για τον Παύλο Πολάκη.

 

«Ήθελα να ακούσω τι έχει να πει και τι έχει να δώσει κάτω από την πολιτική του στάση. Να το βάλει ως πολιτικό ζήτημα. Να μην κάνει μια απλή κάλυψη και να συνεχίσει», συμπλήρωσε. 

 

«Δεν θα σταματήσει η πορεία μου από την γνώμη ενός ανθρώπου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και θα φτάσω εκεί που θέλω και μπορώ να φτάσω», ανέφερε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

 

Με πείραξε η ουσία της δήλωσης

 

«Η ουσία. Δεν έχει να κάνει με ονόματα. Εδώ μιλάμε για πολιτική. Τι είναι η αναπηρία και πώς η πολιτεία επηρεάζει να μην γίνονται οι ανάπηροι ενεργοί πολίτες. Είναι βαθιά πολιτικό το θέμα», απάντησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όταν ρωτήθηκε για τον αν τον πείραξε το ύφος ή η ουσία της δήλωσης. 

 

Το θέμα αναπηρία που για εμάς, είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μεταφράζεται ως τα εμπόδια που δημιουργεί η ίδια η κοινωνία για να μην είσαι ενεργός πολίτης. Η αντιμετώπισή της αναπηρίας, είναι ένα ζήτημα βαθιά πολιτικό, ανέφερε.

 

Ήθελα πιο σταράτη στάση από τον Αλέξη Τσίπρα

 

Αναφορικά με τη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα απέναντι στα όσα είπε ο Παύλος Πολακης, σημείωσε: «Ήθελα να ακούσω τι έχει να πει. Να μην κάνει μία απλή κάλυψη και να συνεχίσει. Ήθελα μία πιο σταράτη, πιο πολιτική στάση από τον πρωθυπουργό».