«Αχταρμά» χαρακτήρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου το κόμμα ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, σημειώνοντας πως «είναι ένα Ποτάμι στη χειρότερη μορφή του».

 

«Το συγκεκριμένο κόμμα είναι αχταρμάς. Είναι ένα Ποτάμι στη χειρότερη μορφή του. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Ο επικεφαλής είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και έχει μερικούς πρωτοκλασάτους που είναι κατά. Πραγματικά δεν έχει γραμμή σε σχέση με κορυφαία ζητήματα. Γιατί όταν σε κορυφαίο ζήτημα όπως είναι η Συμφωνία των Πρεσπών που είσαι υπέρ, εμείς είμαστε κατά, δέχονται να μπαίνουν υποψήφιοι στην πρώτη γραμμή ενώ έχουν άλλη άποψη καταλαβαίνουμε ότι το κίνητρο δεν είναι ούτε πολιτικό ούτε αξιακό, είναι άλλου επιπέδου», είπε κληθείσα να σχολιάσει το ποσοστό του ΜέΡΑ25 στις ευρωεκλογές. 

 

«Ο Βαρουφάκης παραιτήθηκε αμέσως μετά το όχι του ελληνικού λαού και όχι μετά την προδοσία. Δεν έχει εξηγήσει γιατί παραιτήθηκε μετά το όχι», συμπλήρωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και υπογράμμισε πως ψήφισε τον «νόμο-έκτρωμα» με τον οποίο γίνονται σήμερα οι πλειστηριασμοί.