Κωνσταντοπούλου για ΜέΡΑ25: Αχταρμάς το κόμμα του Βαρουφάκη

Κωνσταντοπούλου για ΜέΡΑ25: Αχταρμάς το κόμμα του Βαρουφάκη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
2

«Αχταρμά» χαρακτήρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου το κόμμα ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, σημειώνοντας πως «είναι ένα Ποτάμι στη χειρότερη μορφή του».

«Το συγκεκριμένο κόμμα είναι αχταρμάς. Είναι ένα Ποτάμι στη χειρότερη μορφή του. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Ο επικεφαλής είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και έχει μερικούς πρωτοκλασάτους που είναι κατά. Πραγματικά δεν έχει γραμμή σε σχέση με κορυφαία ζητήματα. Γιατί όταν σε κορυφαίο ζήτημα όπως είναι η Συμφωνία των Πρεσπών που είσαι υπέρ, εμείς είμαστε κατά, δέχονται να μπαίνουν υποψήφιοι στην πρώτη γραμμή ενώ έχουν άλλη άποψη καταλαβαίνουμε ότι το κίνητρο δεν είναι ούτε πολιτικό ούτε αξιακό, είναι άλλου επιπέδου», είπε κληθείσα να σχολιάσει το ποσοστό του ΜέΡΑ25 στις ευρωεκλογές. 

«Ο Βαρουφάκης παραιτήθηκε αμέσως μετά το όχι του ελληνικού λαού και όχι μετά την προδοσία. Δεν έχει εξηγήσει γιατί παραιτήθηκε μετά το όχι», συμπλήρωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και υπογράμμισε πως ψήφισε τον «νόμο-έκτρωμα» με τον οποίο γίνονται σήμερα οι πλειστηριασμοί.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης.Αχταρμάς όλοι, θλιβερές αναμνήσεις μιας παραπαίουσας Αριστεράς, που ψάχνει εναγώνια ακροατήριο για την αυτοεπιβεβαίωσή της και μόνο.Όλοι τους μακριά από την πραγματικότητα.
Άδικο δεν έχει.Μπορεί να μην έχει τρόπο...Σε αυτά που λέει όμως εδώ είναι σωστή.Μην ξεχνάμε όμως κάτι, ψήφισε και αυτή Παυλόπουλο για ΠτΔ πλέκοντας μάλιστα το εγκώμιο του. Υπάρχουν σοβαρά φάουλ και στο αφήγημα της.