ΣTA PODCAST THΣ LIFO

«Κοιτάζω τα συμφέροντα της χώρας μου», λέει ο ΥΠΟΙΚ της Κύπρου

«Κοιτάζω τα συμφέροντα της χώρας μου», λέει ο ΥΠΟΙΚ της Κύπρου Facebook Twitter
3

«Πρωταρχικός μου στόχος στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα είναι η διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας μου», δηλώνει στην εφημερίδα Φιλελεύθερος ο υπ. Οικονομικών της Κύπρου  Χάρης Γεωργιάδης, απαντώντας στην κριτική που δέχεται για τη στάση του στο Γιούρογκρουπ σχετικά με τα αιτήματα της Ελλάδας.

 «Αρκετό κόστος έχουμε υποστεί λόγω κακών χειρισμών σε αυτά τα επίπεδα» λέει ο υπουργός της Κύπρου επισημαίνοντας παράλληλα ότι η οικονομία της Κύπρου είναι αυτόνομη και ακολουθεί τη δική της πορεία: «Δεν είμαστε το ψευδοκράτος του οποίου η οικονομία είναι παράρτημα και παρακλάδι της οικονομίας της κατοχικής Τουρκίας», αναφέρει.

Για την κριτική από πλευράς ΑΚΕΛ  δήλωσε πως του προκαλεί εντύπωση πως «αυτοί που έχουν πιο έντονα ενοχληθεί είναι όσοι δεν αποδέχονται καν την ύπαρξη εθνικών και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας».Ο κύπριος υπουργός Οικονομικών επισημαίνει ακόμη πως «ουδέποτε έχουμε πει πως η οικονομία μας πάει καλά. Πηγαίνει όμως καλύτερα. Τα πράγματα δεν χειροτερεύουν, αλλά σιγά-σιγά βελτιώνονται».

3

ΣTA PODCAST THΣ LIFO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Σωστός ο πρωταρχικός του σκοπός, αλλά θα έπρεπε να εξηγήσει ίσως ΠΩΣ διασφαλίζουν τον σκοπό αυτό οι συγκεκριμένες κινήσεις του στο Γιούρογκρουπ. Εκτός και αν είναι θεμιτό για τον ίδιο να είναι αρεστός στα Ευρωαφεντικά και "γιεσ-σερ-άκιας", ώστε να πετύχει αυτόν τον σκοπό....

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ