Κικίλιας: Αποκρουστική η εικόνα Καμμένου να πετάει τις μπίλιες στη ρουλέτα, όταν ο κόσμος υποφέρει

Κικίλιας: Αποκρουστική η εικόνα Καμμένου να πετάει τις μπίλιες στη ρουλέτα, όταν ο κόσμος υποφέρει Facebook Twitter
1

Σφοδρή κριτική στον Πάνο Καμμένο άσκησε από τη συχνότητα του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας πως «η ΝΔ θεωρεί η εικόνα του υπουργού Εθνικής Αμύνης να πετάει τις μπίλιες στη ρουλέτα είναι αποκρουστική, ιδιαίτερα σε μια εποχή που χειμάζεται η ελληνική κοινωνία και βιώνει μια άνευ ορίων οικονομική και κοινωνική κρίση».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ «προκαλεί αλγεινή εντύπωση μετά τις αποκαλύψεις που είδαμε περί Jaguar, αγορών και καζίνο ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας δεν έχει εμφανιστεί να δώσει απαντήσεις» ενώ, όπως είπε «όλο αυτό το χρονικό διάστημα βλέπουμε απαντήσεις μέσω τουίτερ, ή μέσω τρίτων που τελικά ο κύριος υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τις αποδίδει στα παιδιά του, στην οικογένειά του. Κάποια στιγμή βγαίνει και απαντάει με δελτίο τύπου η σύζυγός του κι αναρωτιόμαστε, αυτός είναι ο τρόπος, με τον οποίο πρόκειται να λειτουργήσει η συγκυβέρνηση;»

Συνεχίζοντας την κριτική του, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως οι κυβερνώντες έχουν μια υποκριτική στάση απέναντι στην ελληνική κοινωνία που τους ψήφισε και τους έκανε κυβέρνηση. «Αυτά είναι τα νέα ήθη και έθιμα που ευαγγελίζονταν; Με αυτές τις μαύρες πρακτικές θα φέρουν το τέλος της μεταπολίτευσης που επαγγέλλονταν;» διερωτήθηκε, προσθέτοντας πως «ο κ. Τσίπρας είναι όμηρος του κ. Καμμένου και του κ. Κουρουμπλή». Μάλιστα, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ανίκανο και ανήμπορο» να βάλει τάξη σε μια κυβέρνηση που ψυχορραγεί και δυστυχώς την πληρώνει η χώρα.

Όσον αφορά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι «για τη ΝΔ είναι μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα να αποκαλύπτεται ότι ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας είχε τηλεφωνικές συνακροάσεις με ένα βαρυποινίτη, καταδικασμένο για ναρκωτικά κρατούμενο» ζητώντας να υπάρξει απάντηση στο ερώτημα αν υπάρχει συναλλαγή, διαπλοκή ή συμπλέοντα συμφέροντα.

Αναφερόμενος στην οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό τόνισε πως ο πρωθυπουργός είναι απών και κρύβεται και πως είναι άβουλος στο να πάρει αποφάσεις.

«Πρέπει να γυρίσει σελίδα αυτή η χώρα τάχιστα. Η ΝΔ έχει την πολιτική και συνταγματική υποχρέωση να απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες είτε την ψήφισαν είτε όχι! Και το θετικό και κέρδος για τη ΝΔ με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ότι έχουν αρχίσει να την ακούνε πολίτες που δεν την ψήφισαν. Θα γίνει μια εθνική, πατριωτική προσπάθεια από την επόμενη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σ' αυτό οφείλουν να συμβάλλουν όλοι πολιτεία, πολιτικοί, πολίτες» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, επισημαίνοντας πως το κόμμα της ΝΔ θέτει το ερώτημα: «Θα έρθει ο κ. Τσίπρας στην Βουλή να μιλήσει και να υποστηρίξει τον υπουργό του; Θα υπερασπιστεί τον κ. Κουρουμπλή; Όλα όσα έχουν γίνει με την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό είναι καλώς καμωμένα; Ο κ. Καμμένος θεωρείται ότι λειτουργεί κανονικά και δεν τίθεται κανένα θέμα για την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα; Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα θα είχαν αποπεμφθεί και οι δύο» υποστήριξε.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ