Καμμένος: Έτοιμοι για τη δικαιοσύνη δύο φάκελοι για τα εξοπλιστικά

Καμμένος: Έτοιμοι για τη δικαιοσύνη δύο φάκελοι για τα εξοπλιστικά Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Δύο τουλάχιστον φακέλους για τις μίζες στα εξοπλιστικά είναι έτοιμο το υπουργείο Άμυνας να στείλει στη δικαιοσύνη, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος προανήγγειλε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ραγδαίες εξελίξεις δεσμευόμενος ότι «θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις».

Για τις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την ευρωζώνη ο υπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα δεν θα βγεί μόνη της από το ευρώ «και να τους χαρίσουμε ότι έχουμε δώσει μέχρι στιγμής», ενώ όσον αφορά στις αφόρητες πιέσεις που ασκούνται στην νεόκοπη κυβέρνηση, τόνισε ότι «υπάρχουν μες το σύστημα κάποιοι που υπηρετούν τη λογική ότι είτε η Ελλάδα θα υποχωρήσει είτε θα τους ανατρέψουμε».

«Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απομονώθηκε. Είναι η πρώτη φορά που ένα μικρό κράτος αλλά ισότιμο έβαλε τη Γερμανία στο πλάι» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια