Καμμένος: Δεν κάνουμε πίσω για τις αποζημιώσεις

Καμμένος: Δεν κάνουμε πίσω για τις αποζημιώσεις Facebook Twitter
1

Την επίσκεψη Τσίπρα στην καγκελαρία σχολίασε ο Πάνος Καμμένος σήμερα το πρωί , σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω για τις αποζημιώσεις και εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η Μέρκελ άφησε ένα ανοιχτό παράθυρο για το θέμα όταν είπε ότι «θα το εξετάσουμε στο πλαίσιο της επιτροπής που έχει συγκροτήσει η γερμανική βουλή».

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για κατ’ εξοχήν ηθικό θέμα ενώ χαρακτήρισε ως σημαντική και την παρέμβαση του πρωθυπουργού για το θέμα της Siemens, καθώς όπως είπε, «χρειάζονται δύο για τη διαφθορά».

 «Εμείς θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τη διαφθορά. Ας μας δώσουν τα στοιχεία ποιους πλήρωναν, να πάρουμε τα λεφτά πίσω, να ξαναδούμε τις συμβάσεις από την αρχή και βλέπουμε» πρόσθεσε.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως οκτώ νομοσχέδια που θα αλλάζουν αρκετά πράγματα στο υπουργείο Άμυνας αναμένεται να κατατεθούν προς ψήφιση το προσεχές διάστημα. Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένο ανέφερε πως οι αλλαγές αυτές γίνονται στα πλαίσια προσπάθειας αναδιοργάνωσης μέσα στις ένοπλες δυνάμεις.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια