Μία προεκλογική «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανέβασε στο Instagram, σε ψηφιακή μορφή, η Κατερίνα Νοτοπούλου, λίγες ώρες μετά την βράβευση του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA

 

Η κα Νοτοπούλου, που ήρθε τέταρτη στον α' γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη στις 26 Μαΐου, κατεβαίνει πλέον υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης και τις τελευταίες ημέρες ανεβάζει τακτικά προεκλογικά μπάνερ με την ίδια σε πρώτο πλάνο και το σύνθημα «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας». 

 

View this post on Instagram

A post shared by Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) on


Χθες όμως, η κα Νοτοπούλου ανέβασε μια διαφορετική «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπo, το νέο logo του ΣΥΡΙΖΑ και το όνομά της με την υποψηφιότητα. «Greek to the core. Ήσουν πάντα ένας από μας», ήταν το μήνυμά της υποψήφιας βουλευτή. Μάλιστα στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτηση, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και "γράφει" Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας "θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε"...το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο...μεγαλείο της!», κατέληξε η κα Νοτοπούλου.

 

Η Νοτοπούλου ανέβασε προεκλογική «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Instagram

 

View this post on Instagram

Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε»…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!

A post shared by Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) on