Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις από το Μαξίμου για το «θέμα Φλαμπουράρη»

Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις από το Μαξίμου για το «θέμα Φλαμπουράρη» Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
2

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει «καθαρές εξηγήσεις» σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» που αφορά στον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα στον κ. Φλαμπουράρη χαρίστηκε μεγάλο μέρος χρέους του στο Δήμο Αίγινας ενώ την ίδια ώρα υπάρχει έλεγχος και στο "πόθεν έσχες" του υπουργού.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει: Πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Φλαμπουράρης πέτυχε να του χαριστούν από το Δήμο Αίγινας 4000 ευρώ για τις οφειλές του προς την εταιρία ύδρευσης, ενώ σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι ενώ διατηρούσε εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της επιχείρησής του, τα οποία «ξεχνούσε» να δηλώσει στο «πόθεν έσχες», την ίδια στιγμή δήλωνε «άπορος» και έμπαινε στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

«Εάν αληθεύουν αυτά, αποδεικνύεται ότι ο κ. Φλαμπουράρης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος. Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος κάλυψε και εξακολουθεί να καλύπτει τον υπουργό του, οφείλει να δώσει καθαρές εξηγήσεις».

Ο Πρόεδρος του κόμματος ανέβασε στο λογαριασμό του και σχετικό TWEET.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Τους άλλους τους έφθειρε η εξουσία. Ετούτοι πότε πρόλαβαν; δε μένει παρά - σαν τον Ιερομόναχο του Σολωμού, που δε βρίσκει ούτε τρεις δίκαιους να μετρήσει στα δάχτυλα του ενός χεριού - να σηκώσουμε τα έρμα μας δάχτυλα και να κάνουμε το σταυρό μας.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ