Φλαμπουράρης: Στο "πόθεν έσχες" δήλωσα περισσότερα απ' όσα είχα

Φλαμπουράρης: Στο "πόθεν έσχες" δήλωσα περισσότερα απ' όσα είχα Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

«Δήλωσα στο «πόθεν έσχες» περισσότερα απ’ ‘όσα είχα», είπε ο υπουργός Επικρατείας κ. Φλαμπουράρης σε συνέντευξη του στο ΜΕΓΚΑ αναφορικά με την υπόθεση του «πόθεν έσχες» και του ελέγχου που γίνεται από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

«Ζητήθηκε όχι μόνο σε εμένα αλλά σε 70 περίπου βουλευτές και υπουργούς να υποβάλλουν νέα δήλωση πόθεν έσχες με τα νέα έντυπα, διότι τα προηγούμενα είχαν ασάφειες με αποτέλεσμα οι δηλώσεις μας να μην είναι αντίστοιχες με το ζητούμενο», τόνισε και πρόσθεσε:

 «Στη δήλωση που κατέθεσα τον Απρίλιο για τα έτη '12, '13 και '14 όπως ζητήθηκε περιέλαβα τις μετοχές διότι η αίσθησή μου ήταν ότι κάνω δήλωση ως και την 31/1/14 οπότε και διατηρούσα τις μετοχές και γι' αυτό τις δήλωσα. Είναι παράξενο να έχει γίνει τόσος θόρυβος γιατί δήλωσα παραπάνω από αυτά που είχα».

Σήμερα στο ίδιο κανάλι ο πρόεδρος της επιτροπής για το Πόθεν Έσχες Γιώργος Βαρεμένος δεν απάντησε εάν ο κ. Φλαμπουράρης ήταν υποχρεωμένος από το νόμο στο πόθεν έσχες του Απριλίου 2015 να συμπεριλάβει τη μεταβίβαση μετοχών που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2015.

Επίσης έκανε λόγο για ελλείψεις στα πόθεν έσχες 60 βουλευτών, οι οποίοι έχουν ειδοποιηθεί σχετικά από την Επιτροπή, ωστόσο σημείωσε ότι οι εν λόγω βουλευτές «δεν κάνουν δηλώσεις από την αρχή».

Μεταξύ αυτών των βουλευτών είναι και δύο της Χ.Α. σύμφωνα με δημοσίευμα του Γ. Παπαχρήστου σήμερα στα Νέα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM