Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις από το Μαξίμου για το «θέμα Φλαμπουράρη»

Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις από το Μαξίμου για το «θέμα Φλαμπουράρη» Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
2

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει «καθαρές εξηγήσεις» σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» που αφορά στον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα στον κ. Φλαμπουράρη χαρίστηκε μεγάλο μέρος χρέους του στο Δήμο Αίγινας ενώ την ίδια ώρα υπάρχει έλεγχος και στο "πόθεν έσχες" του υπουργού.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει: Πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Φλαμπουράρης πέτυχε να του χαριστούν από το Δήμο Αίγινας 4000 ευρώ για τις οφειλές του προς την εταιρία ύδρευσης, ενώ σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι ενώ διατηρούσε εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της επιχείρησής του, τα οποία «ξεχνούσε» να δηλώσει στο «πόθεν έσχες», την ίδια στιγμή δήλωνε «άπορος» και έμπαινε στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

«Εάν αληθεύουν αυτά, αποδεικνύεται ότι ο κ. Φλαμπουράρης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος. Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος κάλυψε και εξακολουθεί να καλύπτει τον υπουργό του, οφείλει να δώσει καθαρές εξηγήσεις».

Ο Πρόεδρος του κόμματος ανέβασε στο λογαριασμό του και σχετικό TWEET.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM
Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τους άλλους τους έφθειρε η εξουσία. Ετούτοι πότε πρόλαβαν; δε μένει παρά - σαν τον Ιερομόναχο του Σολωμού, που δε βρίσκει ούτε τρεις δίκαιους να μετρήσει στα δάχτυλα του ενός χεριού - να σηκώσουμε τα έρμα μας δάχτυλα και να κάνουμε το σταυρό μας.