Η Ν.Δ. για την «Αυγή»: Να μείνει ανοιχτή η εφημερίδα-Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Τσιπρα

Η Ν.Δ. για την «Αυγή»: Να μείνει ανοιχτή η εφημερίδα-Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Τσιπρα Facebook Twitter
0

«Μπορεί να μην πήραμε ποτέ απάντηση από τον κ. Τσίπρα, ποιος κρύβεται πίσω από την offshore της “Αυγής”. Άλλο πράγμα είναι αυτό και άλλο οι δυσμενείς εξελίξεις για την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να δώσουν λύση, η εφημερίδα να μείνει ανοιχτή και οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τη δουλειά τους. Γιατί κ. Τσίπρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι!».

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα στο εσωτερικό της εφημερίδας «Αυγή» με εντάσεις, παραιτήσεις επιτελικών στελεχών, αλλά και ολόκληρου του ΔΣ της εφημερίδας. Η αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε με την παραίτηση του Νίκου Τσαγκρή από τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ, εξέλιξη η οποία είχε ως αποτέλεσμα μία επεισοδιακή συνεδρίαση για το μέλλον της εφημερίδας και στη συνέχεια την παραίτηση των μελών όλου του Διοικητικού Συμβουλίου. Σε αυτό το αποτέλεσμα οδήγησαν οι τεταμένες συζητήσεις και το επιχείρημα ότι εδώ και καιρό δεν γίνεται τίποτα από την πλευρά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά για τη διάσωση της ιστορικής αριστερή εφημερίδας. 

 

 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM