Η Μαρία Απατζίδη ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με μπλούζα για τους νεκρούς στα Τέμπη

Η Μαρία Απατζίδη ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με μπλούζα για τους νεκρούς στα Τέμπη Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Αίσθηση προκάλεσε σήμερα στην Βουλή η εμφάνιση που έκανε η βουλευτής του ΜεΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, καθώς φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές», αναφερόμενη στους νεκρούς από το δυστύχημα των Τεμπών και τους  βουλευτές της πλειοψηφίας. 

Όταν ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας προκειμένου να μιλήσει για το νομοσχέδιο που αφορά στο νερό, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης που εκείνη την στιγμή ήταν προέδρευε, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την αμφίεσή της.

Μαρία Απατζίδη Facebook Twitter
Φωτ: Instagram

«Δεν θα απαντήσω επί της ουσίας αλλά σε πρώτη ευκαιρία δημοσίως θα πάρει πολύ σκληρή απάντηση», σημείωσε χαρακτηριστικά χωρίς να συνεχίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλήρη κάλυψη στην συνάδελφό του παρείχε ο Κλέων Γρηγοριάδης, καθώς μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σχολίασε πως ήταν ευπρεπώς ντυμένη.

«Όπως είδατε είναι ευπρεπώς ντυμένη. Έκανε λάθος ο Νικήτας Κακλαμάνης που το σχολίασε. Δεν είναι δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο. Είναι αιρετή και είναι και ευπρεπώς ντυμένη. Ποιος θα το κρίνει;», διερωτήθηκε μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM