Η Χρυσοβελώνη επιβεβαιώνει ότι λάμβανε και αυτή επίδομα ενοικίου - Δηλώνει ότι «δεν υπάρχει ηθικό ζήτημα»

Η Χρυσοβελώνη επιβεβαιώνει ότι λάμβανε και αυτή επίδομα ενοικίου - Δηλώνει ότι «δεν υπάρχει ηθικό ζήτημα» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
2

Το ποσό των 466,76 ευρώ από τον Απρίλιο του 2016 δήλωσε η πρώην υφυπουργός Μεταφορών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ότι εισέπραξε ως επίδομα ενοικίου.

Η εξωκοινοβουλευτική πρώην υφυπουργός Μεταφορών των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραδέχτηκε ότι λάμβανε και η ίδια για ένα διάστημα επίδομα ενοικίου.

Μιλώντας στο magnesianews, η κα Χρυσοβελώνη επιβεβαίωσε ότι λάμβανε το συγκεκριμένο επίδομα, συμπληρώνοντας ότι είναι κάτοικος Βόλου και δεν διαθέτει κατοικία στην Αθήνα.

Τόνισε, ακόμη, ότι ήταν κάτι που προβλέπεται από τη νομοθεσία, ενώ διευκρίνισε ότι δεν το έλαβε για το σύνολο της θητείας της.

Σύμφωνα με την ίδια ενημερώθηκε για το επίδομα από την οικονομική υπηρεσία υπάλληλοι της οποίας την ρώτησαν αν έχει σπίτι στην Αθήνα.

«Όταν τους είπα όχι (σ.σ. η κυρία Χρυσοβελώνη ζει στο Βόλο) μου είπαν ότι δικαιούμαι αυτό το επίδομα και κανείς δεν μου είπε - και δεν το προβλέπει και ο νόμος - ότι υπάρχει προϋπόθεση εισοδηματικών κριτηρίων» πρόσθεσε.

Το στέλεχος των ΑΝΕΛ συμπλήρωσε, επίσης, ότι πήρε 133 ευρώ για το Νοέμβριο, καθώς μέχρι τις 4 Νοεμβρίου ήταν στη θέση του υφυπουργού.

«Τα περιουσιακά μου στοιχεία στην Αθήνα είναι 12,50% εξ αδιαιρέτου σε καταστήματα από κληρονομιά. Από τη στιγμή που υπήρχε η πρόνοια ο νόμος, το αξιοποίησα» συνέχισε για το θέμα του επιδόματος.

Παράλληλα παρατήρησε ότι «η κυρία Αντωνοπούλου άκουσα ότι είχε σπίτι στην Αθήνα. Αν έχεις κατοικία στην Αθήνατα σαφέστατα είσαι εκτός πλαισίου».

Ερωτηθείσα ποιος είχε δώσει την εντολή να υπάρξει η προκαταβολή ενοικίου η κυρία Χρυσοβελώνη απάντησε ότι «δεν ξέρω ποιος είχε δώσει την εντολή για το κονδύλι αυτό. Πιστέψτε με δεν ρώτησα καν ποιες θα είναι οι αποδοχές μου όταν έγινα υπουργός γιατί ήταν τεράστια τιμή που μου έκανε ο πρωθυπουργός».

Τέλος, η κα Χρυσοβελώνη είπε ότι δεν θεωρεί πως υπάρχει ηθικό ζήτημα υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να αποδείξει ότι από τότε που ασχολήθηκε με την πολιτική η εισοδηματική της κατάσταση έχει απομειωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Για να υπάρχει ηθικό ζήτημα, πρέπει να υπάρχει ηθική στα ζητήματα. Χωρίς ηθική δεν υπάρχουν καν ζητήματα. Τάσσομαι υπέρ της κα Χρυσοβελώνη!