Γκλέτσος: «Δεν είναι λύση να γιαουρτώσουμε τον Μητσοτάκη- Ένα αστείο κάναμε»

Γκλέτσος: «Δεν είναι λύση να γιαουρτώσουμε τον Μητσοτάκη- Ένα αστείο κάαναμε» Facebook Twitter
0

«Είμαστε υπόδουλοι σε μία νοοτροπία Μητσοτακική, η οποία μας θέλει δούλους μέσα στην ίδια μας τη χώρα» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρώτη του εμφάνιση μετά το βίντεο με τον ίδιο να κρατά γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του στο Mega είπε ότι βεβαίως και δεν θα γιαουρτώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Όχι βεβαίως και δεν είναι λύση να γιαουρτώσουμε τον Μητσοτάκη όταν έρθει στην Λαμία. Λύση είναι να τον καταψηφίσουμε» είπε.

Στο ερώτημα αν έχει μετανιώσει την κίνησή του αυτή ήταν κατηγορηματικός «Αλλά τί να μετανιώσω; Κάναμε ένα αστείο. Εδώ έχουν συμβεί τέρατα. Ξέρουμε ότι κάνουνε ρουσφέτια, οκ. Αλλά βάλαν έναν άνθρωπο στα τρένα του δίνεις στα χέρια του ζωές ανθρώπων. Αντί για δύο, βάλε τον τέσσερις, έξι, οκτώ μήνες δίπλα σε κάποιον άλλον να εκπαιδευτεί να του μάθει. Ούτε αυτό δεν κάνανε και συ μου λες για γιαούρτωμα;» είπε αναφερόμενος στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Εγώ δεν κάνω μόνο δηλώσεις. Έχω προϊστορία. Έχω κλείσει διόδια, την εθνική, έχω κάνει απεργία πείνας» είπε για τη δράση του τόσα χρόνια ενώ απαντώντας στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα που τον συνέκρινε με τον Παύλο Πολάκη απάντησε: «Ποιος είναι ο Λιάγκας; Δημοσιογράφος; Δημοσιογράφος δεν είναι αλλά αν με συνέκρινε με τον Παύλο Πολάκη, τιμή μου και καμάρι μου. Ήμουν στενοχωρημένος όλες αυτές τις μέρες που παιζόταν αν είναι ή δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια».

Σε ερώτηση αν από την πολιτική έχει χάσει το κοινό του, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε ότι δεν έχει μετρήσει αν χάνει ή όχι. «Δεν με φοβίζει τίποτα, τσομπάνος γεννήθηκα, αγρότης θα πεθάνω» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για τις τηλεθεάσεις από τους Ψίθυρους Καρδιάς είπε ότι δεν θα ξαναγίνουν τέτοια νούμερα αλλά σημείωσε ότι πλέον δεν είναι το ζητούμενο αυτό.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM