Γεννηματά: Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου

Γεννηματά: Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
2

Τη λύπη της για την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ εξέφρασε νωρίτερα σήμερα το πρωί η Φώφη Γεννηματά. 

«Λυπάμαι για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου. Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και σημαντικά από οποιαδήποτε θέση. Οι απόντες απ' αυτή τη μάχη δυναμώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε η Φώφη Γεννηματά εξερχόμενη από το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψήφισε. Όταν η κυρία Γεννηματά ρωτήθηκε αν προσφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κάποια θέση στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, απάντησε καταφατικά. «Σε όποια περιφέρεια ήθελε με σταυρό», συμπλήρωσε. 

«Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους υποχρέωσαν τον κύριο Τσίπρα να προχωρήσει στην κήρυξη εκλογών. Σήμερα θα δώσουν άλλη μία απάντηση και στην τοπική αυτοδιοίκηση», ανέφερε η κυρία Γεννηματά προσθέτοντας ότι πρέπει να ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. «Να τελειώνουμε με αυτόν τον πολιτικό αχταρμά. Το ΚΙΝΑΛ θέλει να αποτελέσει ανάχωμα στην απειλή της ακροδεξιάς που ώθησε ο ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. «Και αυτό σηματοδοτεί η επιλογή του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας» πρόσθεσε, απευθύνοντας κάλεσμα στους απογοητευμένους ψηφοφόρους που «εγκαταλείπουν μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Καμίνης: Δεν γνώριζα την απόφαση της Γεννηματά για το Επικρατείας

«Δεν το είχα σκεφτεί και δεν το είχα συζητήσει, η μέριμνά μου ήταν οι ευρωεκλογές», είπε ο Γιώργος Καμίνης στην ερώτηση αν γνώριζε ότι η Φώφη Γεννηματά θα τον τοποθετήσει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ και υπογράμμισε ότι ήταν μεγάλη έκπληξη. «Δεν παραιτούμε από θέσεις ευθύνης τόσο σημαντικές, μου ανετέθη αυτή η θέση και θα το πάω μέχρι τέλος γιατί αυτό έχω μάθει να κάνω στη ζωή μου», ανέφερε ο κ Καμίνης σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΪ.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Γιατι λυπάται; Επιλογή της είναι η μετατροπή του ΠΑΣΟΚ στην "ΔΗΜΑΡ"-ουρά του ΣΥΡΙΖΑ....κι έβαλε την ταφόπλακα οριστικά.Ένα επίθετο δεν σε κάνει πολιτικό ον. Κρίμα....ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ.