Ευρωεκλογές 2019: Βαρουφάκης - «Παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο»

Ευρωεκλογές 2019: Βαρουφάκης - «Παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
2

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε με δύο αναρτήσεις στο Twitter τη διαφαινόμενη μη παρουσία του ΜέΡΑ25, του κινήματος  του οποίου ηγείται, στο ευρωκοινοβούλιο. 

«Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25! Κερδίσαμε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε ΚΑΛΕΣΜΑ για πλατειά πολιτική -προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25. Αυτό θα κάνουμε αύριο, Τετάρτη, στη 1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!» έγραψε ο κ. Βαρουφάκης στο Twitter.


Λίγο αργότερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Twitter. Σε ένα σκίτσο, στο οποίο απεικονίζονται δύο άτομα που παρακολουθούν σινεμά, αναγράφεται: «Διάσημα Θρίλερ: Ψυχώ, Τα σαγόνια του καρχαρία, Η έκτη αίσθηση, Η έδρα του ΜέΡΑ25». Ο κ. Βαρουφάκης έγραψε: «Πάντως εμείς παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο και ετοιμαζόμαστε για την αυριανή Συνέντευξη Τύπου (1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20) που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον». 

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Έδρα (αποσαφήνιση)Η λέξη Έδρα μπορεί να αναφέρεται:1) Στην Έδρα, στη νομική.2) Στην Αγία Έδρα.3) Στην Ιστορική έδρα, τιμητικός τίτλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.4) Στη Βουλευτική έδρα.Άλλες χρήσεις:5) Το γραφείο του καθηγητή στο σχολείο.6) Το γήπεδο που συνήθως παίζει ένας αθλητικός σύλλογος.Επιστήμες:7) Έδρα (στερεομετρία)8) Ο πρωκτός, στην ανατομία...Κι εγώ παρακολούθησα με χαμόγελο, καθότι το τελευταίο λήμμα προσδίδει αρκετά διασκεδαστικό νόημα σε τίτλους όπως:"Θρίλερ για την έδρα του Βαρουφάκη""Χάνει την έδρα του ο Βαρουφάκης"
Όνειρα θερινής νυκτός να συνεπάρει το "θρίλερ" της έδρας του (της ποιάς;) τόσο πολύ κόσμο όσο τα περίφημα κινηματογραγικά με τα οποία πάει να συγκριθεί....πέρασε και δεν ακούμπησε! Από κάτι τέτοια φαίνεται η άκρατη Ύβρις του ανδρός.