Ευρωεκλογές 2019: Βαρουφάκης - «Παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο»

Ευρωεκλογές 2019: Βαρουφάκης - «Παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
2

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε με δύο αναρτήσεις στο Twitter τη διαφαινόμενη μη παρουσία του ΜέΡΑ25, του κινήματος  του οποίου ηγείται, στο ευρωκοινοβούλιο. 

«Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25! Κερδίσαμε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε ΚΑΛΕΣΜΑ για πλατειά πολιτική -προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25. Αυτό θα κάνουμε αύριο, Τετάρτη, στη 1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!» έγραψε ο κ. Βαρουφάκης στο Twitter.


Λίγο αργότερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Twitter. Σε ένα σκίτσο, στο οποίο απεικονίζονται δύο άτομα που παρακολουθούν σινεμά, αναγράφεται: «Διάσημα Θρίλερ: Ψυχώ, Τα σαγόνια του καρχαρία, Η έκτη αίσθηση, Η έδρα του ΜέΡΑ25». Ο κ. Βαρουφάκης έγραψε: «Πάντως εμείς παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο και ετοιμαζόμαστε για την αυριανή Συνέντευξη Τύπου (1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20) που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον». 

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Έδρα (αποσαφήνιση)Η λέξη Έδρα μπορεί να αναφέρεται:1) Στην Έδρα, στη νομική.2) Στην Αγία Έδρα.3) Στην Ιστορική έδρα, τιμητικός τίτλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.4) Στη Βουλευτική έδρα.Άλλες χρήσεις:5) Το γραφείο του καθηγητή στο σχολείο.6) Το γήπεδο που συνήθως παίζει ένας αθλητικός σύλλογος.Επιστήμες:7) Έδρα (στερεομετρία)8) Ο πρωκτός, στην ανατομία...Κι εγώ παρακολούθησα με χαμόγελο, καθότι το τελευταίο λήμμα προσδίδει αρκετά διασκεδαστικό νόημα σε τίτλους όπως:"Θρίλερ για την έδρα του Βαρουφάκη""Χάνει την έδρα του ο Βαρουφάκης"
Όνειρα θερινής νυκτός να συνεπάρει το "θρίλερ" της έδρας του (της ποιάς;) τόσο πολύ κόσμο όσο τα περίφημα κινηματογραγικά με τα οποία πάει να συγκριθεί....πέρασε και δεν ακούμπησε! Από κάτι τέτοια φαίνεται η άκρατη Ύβρις του ανδρός.