Επίσημο δείπνο Νετανιάχου σε Μητσοτάκη - Με την Μαρέβα και τον γιο του ο πρωθυπουργός

Επίσημο δείπνο Νετανιάχου σε Μητσοτάκη - Με την Μαρέβα και τον γιο του ο πρωθυπουργός Facebook Twitter
0

Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Κυριάκου Μητσοτάκη παρέθεσε στην οικία του ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Ισραηλινό ομόλογό του και τη σύζυγό του Σάρα για τη φιλοξενία. «Είχαμε μία πολύ γεμάτη αλλά, νομίζω, άκρως παραγωγική ημέρα. Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι αυτό το ταξίδι αποτελεί ευκαιρία να ενισχύσουμε περαιτέρω τη σχέση μας», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, που συνοδευόταν από την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και τον γιο του.

Επίσημο δείπνο Νετανιάχου σε Μητσοτάκη - Με την Μαρέβα και τον γιο του ο πρωθυπουργός Facebook Twitter

«Πέρα όμως από τους τρεις τομείς που αναφέρατε, μπορώ να σκεφτώ αρκετούς ακόμη: συνεργασία στην άμυνα, στην καινοτομία και στις άμεσες επενδύσεις ισραηλινών εταιρειών στην Ελλάδα», συνέχισε ο πρωθυπουργός. «Θεωρώ ότι, παρόλο που αυτή η διακυβερνητική συνάντηση λαμβάνει χώρα σε ασυνήθιστες συνθήκες, είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να έρθουμε στο Ισραήλ. Αυτό είναι το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό από την εκδήλωση της πρώτης φάσης της πανδημίας του κορονοϊού και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι μπορεί να αξιοποιηθεί ως αφορμή για την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης μας. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τη θαυμάσια φιλοξενία. Μας κάνατε πραγματικά να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Επίσημο δείπνο Νετανιάχου σε Μητσοτάκη - Με την Μαρέβα και τον γιο του ο πρωθυπουργός Facebook Twitter
Επίσημο δείπνο Νετανιάχου σε Μητσοτάκη - Με την Μαρέβα και τον γιο του ο πρωθυπουργός Facebook Twitter

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νεντανιάχου ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να σημειώσει: «Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρουν τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις σας. Μπορώ να σας πω από την προσωπική εμπειρία μου ότι αποδίδουν».

Επίσημο δείπνο Νετανιάχου σε Μητσοτάκη - Με την Μαρέβα και τον γιο του ο πρωθυπουργός Facebook Twitter
Επίσημο δείπνο Νετανιάχου σε Μητσοτάκη - Με την Μαρέβα και τον γιο του ο πρωθυπουργός Facebook Twitter

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM
Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM