Εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ η Κούνεβα - Ο λόγος που αποσύρεται

Εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ η Κούνεβα - Ο λόγος που αποσύρεται Facebook Twitter
1

Εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις επικείμενες εθνικές εκλογές βρέθηκε η Κωνσταντίνα Κούνεβα, καθώς δεν κατείχε ως πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια και άρα το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε βουλευτικές εκλογές. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η Κωνσταντίνα Κούνεβα απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια και τη δημοτικότητα (δημότης του Δήμου Αθηναίων) στις 31/5/2019. Ως εκ τούτου, δεν έχει ακόμη εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους με τους οποίους θα διεξαχθούν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Έτσι, τη θέση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, 8η στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, λαμβάνει η Γιώτα Λαζαροπούλου, πρώην ενοικιαζόμενη εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα - πρώην Εθνοdata.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM