Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες μετά από παράταση 30 λεπτών - Ψήφισαν πάνω από 206.000

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μισή ώρα παράταση στην ψηφοφορία- Ψήφισαν πάνω από 200.000 Facebook Twitter
0

Η προσέλευση στον δεύτερο γύρο εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ κατάφερε να ξεπεράσει τη δεύτερη Κυριακή του 2017, καθώς πάνω από 206.000 πολίτες ψήφισαν. Στην διαδικασία δόθηκε παράταση μισής ώρας και οι κάλπες έκλεισαν στις 7:30. 

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης, που θεωρείται μεγάλο φαβορί λόγω της διαφοράς του πρώτου γύρου και ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκονται αντιμέτωποι για την διαδοχή της ηγεσίας, στον σημερινό γύρο που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί.

    Ειδικά στην Αττική από τις 7 το πρωί που άνοιξαν οι κάλπες σημειωνόταν συνεχής ροή στα εκλογικά τμήματα, ενώ παρόμοια εικόνα σημειώνεται και στις άλλες περιφέρειες τη χώρας. 

    Οι κάλπες είχε προγραμματιστεί να κλείσουν 19:00 αλλά η μεγάλη προσέλευση του κόσμου οδήγησε την ΕΔΕΚΑΠ να δώσει μισή ώρα παράταση, ως τις 19:30 σε όλα τα εκλογικά τμήματα. 

    Οι αρμόδιοι θα μπορούν να ανακοινώσουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα γύρω στις 21.00 το βράδυ, έχοντας πάντα καταχωρήσει και σημαντικό δείγμα από την Αττική.

    Αμέσως μετά ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνει δηλώσεις από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χ. Τρικούπη και ο Γ. Παπανδρέου από το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου.

    Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο όσοι είχαν ψηφίσει την προηγούμενη Κυριακή, στον πρώτο γύρο.

    Πολιτική
    0

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

    Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

    Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
    NEWSROOM
    Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

    Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

    Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
    NEWSROOM
    Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

    Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

    Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
    NEWSROOM