Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες μετά από παράταση 30 λεπτών - Ψήφισαν πάνω από 206.000

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μισή ώρα παράταση στην ψηφοφορία- Ψήφισαν πάνω από 200.000 Facebook Twitter
0

Η προσέλευση στον δεύτερο γύρο εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ κατάφερε να ξεπεράσει τη δεύτερη Κυριακή του 2017, καθώς πάνω από 206.000 πολίτες ψήφισαν. Στην διαδικασία δόθηκε παράταση μισής ώρας και οι κάλπες έκλεισαν στις 7:30. 

  Ο Νίκος Ανδρουλάκης, που θεωρείται μεγάλο φαβορί λόγω της διαφοράς του πρώτου γύρου και ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκονται αντιμέτωποι για την διαδοχή της ηγεσίας, στον σημερινό γύρο που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί.

  Ειδικά στην Αττική από τις 7 το πρωί που άνοιξαν οι κάλπες σημειωνόταν συνεχής ροή στα εκλογικά τμήματα, ενώ παρόμοια εικόνα σημειώνεται και στις άλλες περιφέρειες τη χώρας. 

  Οι κάλπες είχε προγραμματιστεί να κλείσουν 19:00 αλλά η μεγάλη προσέλευση του κόσμου οδήγησε την ΕΔΕΚΑΠ να δώσει μισή ώρα παράταση, ως τις 19:30 σε όλα τα εκλογικά τμήματα. 

  Οι αρμόδιοι θα μπορούν να ανακοινώσουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα γύρω στις 21.00 το βράδυ, έχοντας πάντα καταχωρήσει και σημαντικό δείγμα από την Αττική.

  Αμέσως μετά ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνει δηλώσεις από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χ. Τρικούπη και ο Γ. Παπανδρέου από το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου.

  Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο όσοι είχαν ψηφίσει την προηγούμενη Κυριακή, στον πρώτο γύρο.

  Πολιτική
  0

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

  σχόλια

  Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

  ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ