ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Εκλογές 2023: Τι ώρα θα βγει το exit poll

Εκλογές 2023: Τι ώρα θα βγει το exit poll Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τις εκλογές 2023 με τους πολίτες να μπορούν να ψηφίζουν την Κυριακή από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, αναμένεται να δημοσιευθεί ένα μεγάλο exit poll στα ελληνικά ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα. Το exit poll θα διεξαχθεί από κοινού από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ALCO, MARC, METRON ANALYSIS, MRB HELLAS A.E., Pulse και GPO.

Συγκεκριμένα το exit poll θα διενεργηθεί για λογαριασμό των καναλιών Mega (συνεργάζεται με τη Metron Analysis), Open (συνεργάζεται με την ΜRB), Star (συνεργάζεται με την GPO), Alpha (συνεργάζεται με την Alco), ΑΝΤ1 (συνεργάζεται με τη Marc) και ΣΚΑΪ (συνεργάζεται με την Pulse). Στο κοινό exit poll συμμετέχει και το Action24.

Σημειώνεται ότι οι προετοιμασίες για τις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι ήδη σε εξέλιξη, με το εκλογικό υλικό να έχει ήδη συγκεντρωθεί σε αποθήκες στο Γουδή, από όπου και θα διανεμηθεί στα εκλογικά κέντρα της Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι ψηφίζουμε με αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας. Παράλληλα, η αναγνώριση των εκλογέων μπορεί να γίνει και με χρήση της ψηφιακής ταυτότητας μέσω κινητού.

Πολιτική
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ