ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Εκλογές 2023: Πυρά της Ελένης Λαφτσή για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη

Εκλογές 2023: Πυρά της Ελένης Λαφτσή για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη Facebook Twitter
fonirodopis.gr
0

Για «παρέμβαση του τουρκικού προξενείου» στα πολιτικά πράγματα της Ροδόπης κάνει λόγο σε ανάρτησή της η Ελένη Λαφτσή με αφορμή την εκλογή του Οζγκιούρ Φερχάτ στον νομό για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗτική Ανατροπή» γράφει σε ανάρτησή στο Facebook: «Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη!».

«Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους ως βουλευτή στη Ροδόπη. Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου», προσθέτει. 

Στο πλαίσιο αυτό, η κα Λαφστή καταλήγει: «Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι.Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!».

Πολιτική
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM