Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Λίγη ώρα έχει μείνει για την ανακοίνωση του exit poll όσον αφορά τις σημερινές εκλογές με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα να αναμένονται περίπου στις 8:30 το βράδυ. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε πριν λίγο στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, από όπου θα παρακολουθήσει την ανακοίνωση του exit poll αλλά και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα παραμείνει στο σπίτι του όπου θα μάθει τα αποτελέσματα της αναμέτρησης και μετά τις ανακοινώσεις θα βρεθεί στην Κουμουνδούρου, στα γραφεία του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης επέστρεψε από την Κρήτη όπου ψήφισε και αναμένεται το απόγευμα στα γραφεία του κόμματός του. 

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας επέστρεψε από τη Λαμία όπου ψήφισε και βρίσκεται με τους συνεργάτες του ήδη στα γραφεία του κόμματος, στον Περισσό. 

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος θα βρεθεί σε λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ