ΤΩΡΑ

Εκλογές 2023: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Εκλογές 2023: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Τα πολιτικά επιτελεία ανακοίνωσαν τον τόπο και την ώρα που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί στις αυριανές εθνικές εκλογές.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ψηφίσει στο 361ο εκλογικό τμήμα , στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα ψηφίσει στο 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431), ο γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ψηφίσει στη Λαμία και ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος στο 637 εκλογικό τμήμα – 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει στο 1072ο εκλογικό τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου, στην οδό Αχιλλέως 34, στις 10.30 και την ίδια ώρα θα ψηφίσει και η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο 111ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, στην οδό Κεδρηνού και Δήμου Τσέλιου στην περιοχή Γκύζη.

Τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 12:00, στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44ο δημοτικό σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου).

Πολιτική
0

ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ