Εκλογές 2019: Τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο Αθηναίων

Εκλογές 2019: Τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο Αθηναίων Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Γνωστοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα τα τελικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών για τον δήμο Αθηναίων. 

Στο 100% της ενσωμάτωσης για τον δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης συγκέντρωσε το 42,65% και ο Νάσος Ηλιόπουλος 16,98%. Τα ποσοστά αντιστοιχούν σε 88.916 και 35.392 ψήφους αντίστοιχα. Οι δύο υποψήφιοι περνούν στον δεύτερο γύρο της Κυριακής.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Παύλος Γερουλάνος με 13,19%. Ακολουθούν ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,53% και ο Νίκος Σοφιανός με 7,47%.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM