Boύλτεψη: Τώρα έχουμε capital controls και στην ενημέρωση

Boύλτεψη: Τώρα έχουμε capital controls και στην ενημέρωση Facebook Twitter
6

"Η πραγματικότητα είναι μία και πολύ ζοφερή. Τώρα έχουμε capital controls και στην ενημέρωση" δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την παραχώρηση των τηλεοπτικών αδειών.

 

"Με εντελώς αυθαίρετο και αντιδημοκρατικό τρόπο η κυβέρνηση προχώρησε σε έναν διαγωνισμό τραγέλαφο, με τον οποίο έβγαλε στο σφυρί την ενημέρωση και το ψωμί εκατοντάδων εργαζομένων και των οικογενειών τους κατά παράβαση του Συντάγματος, της δημοκρατικής τάξης και της λογικής. Αποφάσισαν και διέταξαν να ρίξουν μαύρο στην ενημέρωση και στη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Κομπορρημονούν τώρα για την αμφίβολη είσπραξη 250 περίπου εκατομμυρίων ευρώ. Μήπως μπορούν να μας πουν τι έχασε η χώρα και η οικονομία από την κατακρήμνιση των εξαγωγών στο χαμηλότερο σημείο από το 2012; Μπορούν να βάλουν τα δύο νούμερα δίπλα δίπλα και να τα συγκρίνουν; Είμαστε ξεκάθαροι: η Νέα Δημοκρατία θα εμπιστευτεί όλο το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στο μοναδικό αρμόδιο κατά το Σύνταγμα όργανο, την ανεξάρτητη αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης" πρόσθεσε η Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στο Πρακτορείο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Η ποιότητα μερικών εκπροσώπων της ΝΔ είναι δεδομένη. Κάποιος να σταματήσει την κ Βούλτεψη απο παρόμοιες δηλώσεις, γιατι μόνο κακό κανουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Κάποιος στη ΝΔ πρέπει να επιβάλει σιωπητήριο (μάλλον ο ίδιος ο Μητσοτάκης). Με 2-3 τέτοιες δηλώσεις μαζί με εκείνες της Βούλτεψη για τα χαρτιά υγείας το 2015 και του καραμανλικού μπλοκ για τα δήθεν πειραγμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η ΝΔ θα απευθύνεται στο τέλος μόνο στους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ και του Λεβέντη
Κλασικός Συριζαίος. Πετάει μια κοτσάνα για κάτι, δεν μπορεί να την τεκμηριώσει, φοβάται ότι θα τον κάνω ρόμπα, εξαφανίζεται, ας πούμε για τα συν και τα πλην.