Boύλτεψη: Τώρα έχουμε capital controls και στην ενημέρωση

Boύλτεψη: Τώρα έχουμε capital controls και στην ενημέρωση Facebook Twitter
6

"Η πραγματικότητα είναι μία και πολύ ζοφερή. Τώρα έχουμε capital controls και στην ενημέρωση" δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την παραχώρηση των τηλεοπτικών αδειών.

 

"Με εντελώς αυθαίρετο και αντιδημοκρατικό τρόπο η κυβέρνηση προχώρησε σε έναν διαγωνισμό τραγέλαφο, με τον οποίο έβγαλε στο σφυρί την ενημέρωση και το ψωμί εκατοντάδων εργαζομένων και των οικογενειών τους κατά παράβαση του Συντάγματος, της δημοκρατικής τάξης και της λογικής. Αποφάσισαν και διέταξαν να ρίξουν μαύρο στην ενημέρωση και στη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Κομπορρημονούν τώρα για την αμφίβολη είσπραξη 250 περίπου εκατομμυρίων ευρώ. Μήπως μπορούν να μας πουν τι έχασε η χώρα και η οικονομία από την κατακρήμνιση των εξαγωγών στο χαμηλότερο σημείο από το 2012; Μπορούν να βάλουν τα δύο νούμερα δίπλα δίπλα και να τα συγκρίνουν; Είμαστε ξεκάθαροι: η Νέα Δημοκρατία θα εμπιστευτεί όλο το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στο μοναδικό αρμόδιο κατά το Σύνταγμα όργανο, την ανεξάρτητη αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης" πρόσθεσε η Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στο Πρακτορείο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

3 σχόλια
Η ποιότητα μερικών εκπροσώπων της ΝΔ είναι δεδομένη. Κάποιος να σταματήσει την κ Βούλτεψη απο παρόμοιες δηλώσεις, γιατι μόνο κακό κανουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Κάποιος στη ΝΔ πρέπει να επιβάλει σιωπητήριο (μάλλον ο ίδιος ο Μητσοτάκης). Με 2-3 τέτοιες δηλώσεις μαζί με εκείνες της Βούλτεψη για τα χαρτιά υγείας το 2015 και του καραμανλικού μπλοκ για τα δήθεν πειραγμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η ΝΔ θα απευθύνεται στο τέλος μόνο στους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ και του Λεβέντη
Κλασικός Συριζαίος. Πετάει μια κοτσάνα για κάτι, δεν μπορεί να την τεκμηριώσει, φοβάται ότι θα τον κάνω ρόμπα, εξαφανίζεται, ας πούμε για τα συν και τα πλην.