Αποδοκιμάστηκαν υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη

Αποδοκιμάστηκαν υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη Facebook Twitter
Φωτογραφία: Pierikialithia.blogspot.com
0

Στόχος αποδοκιμασιών έγιναν υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη, η οποία παρευρέθησαν σε εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής Πιερίας. 

Οι αποδοκιμασίες κορυφώθηκαν όταν έξω από το Επιμελητήριο, όπου είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, κατέφθασαν οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα υπήρξαν διαπληκτισμοί μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και κατοίκων. Οι διαμαρτυρίες αφορούσαν τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν αντικείμενα προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση.


Επεισοδιακή ήταν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη, με ομιλητές τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη οι οποίοι έγιναν αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών από κατοίκους της περιοχής.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης από το Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Η Ελλάδα αλλάζει ψηφιακά, ευκολότερη η καθημερινότητα του πολίτη

Πολιτική / Μητσοτάκης από το Ψηφιακής Διακυβέρνησης: «Τον τελευταίο χρόνο προστέθηκαν στο Δημόσιο 300 ψηφιακές υπηρεσίες»

Παρουσιάστηκαν επίσης τρία έγγραφα που θα προστεθούν στο Gov.gr Wallet και η δυνατότητα με παροχής συναίνεσης (consent), που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιτρέπει την άντληση δεδομένων για την εύκολη εξυπηρέτησή του
LIFO NEWSROOM
Σκληρή απάντηση Δένδια στην Άγκυρα: Λυπούμαστε που δεν ευχαρίστησε τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής

Πολιτική / Σκληρή απάντηση Δένδια στην Άγκυρα: Λυπούμαστε που δεν ευχαρίστησε τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής

«Λυπούμαστε ειλικρινώς που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, παρέλειψε να "ευχαριστήσει" τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Μενδώνη για Πολάκη: «Η νέα σεξιστική επίθεσή του επιβάλλει στον Κασσελάκη να τον στείλει σπίτι του»

Πολιτική / Μενδώνη για Πολάκη: «Η νέα σεξιστική επίθεσή του επιβάλλει στον Κασσελάκη να τον στείλει σπίτι του»

«Οφείλει να καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή για τους αντιπρόσωπους του ελληνικού λαού που "στέλνουν στο σπίτι τους τις γυναίκες"» τόνισε η υπουργός Πολιτισμού
LIFO NEWSROOM