Αναβρασμός στο ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση Βενιζέλου

Αναβρασμός στο ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση Βενιζέλου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
2

Αναβρασμός επικρατεί στο ΚΙΝΑΛ από την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου σήμερα, και την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να ορίσει τον Γιώργο Καμίνη επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε αναταραχή με μέλη της να επικοινωνούν τόσο με την Φώφη Γεννηματά, όσο και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για να μάθουν περισσότερο για την υπόθεση. Παράλληλα, μια σειρά στελεχών του ΚΙΝΑΛ, που βρίσκονται στο περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου φέρεται να δήλωσαν πως δεν θα είναι υποψήφιοι με το κόμμα στις προσεχείς πρόωρες εθνικές εκλογές, διαμαρτυρόμενοι για την έξοδο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ από το κόμμα.  

Πέρα από την κοινοβουλευτική ομάδα, σε εγρήγορση βρίσκεται και η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής με στελέχη να ζητούν την άμεση σύγκλιση του κομματικού οργάνου ώστε να εκτιμηθεί η νέα κατάσταση και να ληφθούν, αν χρειαστεί, οι ανάλογες αποφάσεις.

O Μάνος Επιτροπάκης, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου, ανακοινώνοντας και τη δική του αποχώρηση από το κόμμα.

«Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook.

Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο.
Πράσινη Δούρου, πράσινα ΚΚΕ και δεκανίκια του Τσίπρα εγώ δεν στηρίζω!"

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Μάνος Επιτροπάκης : «Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο. Πράσινη Δούρου, πράσινα ΚΚΕ και δεκανίκια του Τσίπρα εγώ δεν στηρίζω!" Πηγή: www.lifo.grΑκούω δε μόλις τώρα, ότι η πλευρά Βενιζέλου δεν θέλει να γίνει το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ."Αισχρή απόφαση", βίαιη δήλωση.Ίσως και ο Θεοδωράκης όταν αποχώρησε, να διέβλεπε αυτή την εξέλιξη.Σύντομα θα δείξει.
Το "επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα" είναι το πιο ενδιαφέρον απ'όλα, μαζί με τα....σαλατικά (τις αναφερόμενες πρασινάδες). Το ΚΙΝΑΛ θα στηρίξει Δούρου λοιπόν. Και η συμπερίληψη του ΚΚΕ, τι θέλει να πει το ποιητή; Μέσα σε λίγες ώρες και μέρες έχουν παρθεί αποφάσεις με ορίζοντα την απλή αναλογική του Σεπτεμβρίου...Έχει ψωνί η υπόθεση.