87η ΔΕΘ: Άλλαξε ώρα η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μητσοτάκης: Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Άλλαξε ώρα η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση, η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 12:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Αρχικά, η συνέντευξη είχε προγραμματιστεί για τις 13.00.

Παράλληλα, η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, στις 20:00. Η ομιλία θα λάβει επίσης χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Υπενθυμίζεται πως για όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel αλλά και από τις μεγάλες φωτιές στον Έβρο θα διατεθεί το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΘ-Helexpo.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo, το 10% από το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ, με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ, θα διατεθεί υπέρ των πληγέντων, ενώ σε αυτούς θα είναι αφιερωμένο και το πρόγραμμα των Music Events Live.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM