Διαψεύδει ο Δημήτρης Μάρδας την έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία το νησί που θέλει να μεταμορφώσει σε Νταβός είναι οι Σπέτσες.

 

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

 

Η ανάρτηση:

«Το νησί της "Τέχνης και της Φιλοσοφίας" είναι ένα από τα σχέδια μιας για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών, που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι οι κυβερνήσεις των κρατών του ΟΗΕ, που θα θελήσουν να συμμετέχουν σε αυτό το σχέδιο.

 

Κάποιοι σήμερα ανακοίνωσαν ότι το νησί είναι οι Σπέτσες! Συγνώμη αλλά έχασαν και ας μη βιάζονται... Θα δείξουμε εν καιρώ, ότι όλα έχουν σχεδιαστεί έγκαιρα για το Νησί, ενώ η πρώτη μελέτη με όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται είναι έτοιμη εδώ και αρκετό χρόνο. Όλες οι προτάσεις που ακούστηκαν στη Βουλή και που θα ακολουθήσουν κινούνται βάσει σχεδίων που τα έχουμε επεξεργαστεί αρκετά παλαιότερα, κάτι που εύκολα αποδεικνύεται.

 

Η χώρα χρειάζεται 100 δις επενδύσεις για να απογειωθεί. Τα 20 δις θα προέλθουν από το νέο ΕΣΠΑ. Τα υπόλοιπα από εγχώριους και ξένους επενδυτές. Και εδώ οι λάτρεις (πολιτικοί, δημοσιογράφοι κ.ά) των μικρών μεγεθών της οικονομίας που θεωρούν ως μεγάλα έργα (αυτοκινητοδρόμους κ.λπ) τα αυτονόητα για όλες τις χώρες, ας γνωρίζουν το εξής απλό:

 

Μόνο με πραγματικά μεγάλα επενδυτικά σχέδια που ΔΕΝ κατευθύνουν τις επενδύσεις σε δρόμους και γεφύρια αλλά τις στρέφουν προς την παραγωγή ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΩΝ αγαθών και υπηρεσιών παράγεται πλούτος, κτίζεται κοινωνική πολιτική και σώζεται η χώρα. Και το ΝΗΣΙ εντάσσεται στη συγκεκριμένη στρατηγική».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr