Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα δεν έχει συμφωνήσει με το κείμενο που κατέθεσαν οι θεσμοί

Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα δεν έχει συμφωνήσει με το κείμενο που κατέθεσαν οι θεσμοί Facebook Twitter
EPA/JULIEN WARNAND
0

Η ελληνική πλευρά δεν έχει συμφωνήσει με το κείμενο που κατέθεσαν οι θεσμοί στο Eurogroup, δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, ο πρόεδρος της ευρωομάδας, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Θα παρουσιάσουμε στους υπουργούς τα έγγραφα που συνέταξαν από κοινού οι θεσμοί. Δεν έχουμε συμφωνία της ελληνικής πλευράς ακόμη», ανέφερε  χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Πρόσθεσε ότι «θα ήθελα να ακούσω μέσα στη συνεδρίαση την ελληνική πλευρά να πει με ποια σημεία συμφωνεί και με ποια όχι και θα ξεκινήσουμε από εκεί».

Τέλος, σε ερώτηση τι αναμένει από την αποψινή συνεδρίαση απάντησε «σκληρή δουλειά». Σημειώνεται ότι πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα η πρόταση που κατέθεσαν οι θεσμοί στο Eurogroup, στην οποία γίνονται λίγες παραχωρήσεις σε σχέση με τις αλλαγές που έκαναν οι πιστωτές χθες στην πρόταση που είχε καταθέσει η ελληνική πλευρά. Αναλυτικά εδώ η πρόταση. 

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM