Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέστειλε τη διαδικασία της κινητικότητας και της έκδοσης από το ΑΣΕΠ πινάκων διάθεσης προσωπικού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γιώργου Κατρούγκαλου.

 

Όπως επισημαίνεται, «σε συνέχεια της έκδοσης από το ΑΣΕΠ την 25η Φεβρουαρίου πινάκων διάθεσης προσωπικού, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανακοίνωσε ότι κάθε περαιτέρω σχετική διαδικασία αρμοδιότητας της διοίκησης αναστέλλεται, ενόψει επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης του ζητήματος».

 

Όπως επισημαίνει το ΑΠΕ, η σημερινή διευκρίνιση από το υπουργείο αφορά στη χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για τη διαδικασία κινητικότητας του προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και τους πίνακες διάθεσης που είχε εκδώσει το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

 

Πλέον αναμένεται το νομοσχέδιο που έχει προαναγγείλει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποία αναμένεται να περιλαμβάνει ανάκληση των απολύσεων, αλλά και επάνοδο στο δημόσιο όσων βρίσκονται ακόμη σε καθεστώς διαθεσιμότητας, αλλά και μία μικρή κινητικότητα για την κάλυψη των άμεσων αναγκών σε δημόσιες υπηρεσίες.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr