Αναστέλλεται η διαδικασία κινητικότητας διαθέσιμων υπαλλήλων

Αναστέλλεται η διαδικασία κινητικότητας διαθέσιμων υπαλλήλων Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέστειλε τη διαδικασία της κινητικότητας και της έκδοσης από το ΑΣΕΠ πινάκων διάθεσης προσωπικού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Όπως επισημαίνεται, «σε συνέχεια της έκδοσης από το ΑΣΕΠ την 25η Φεβρουαρίου πινάκων διάθεσης προσωπικού, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανακοίνωσε ότι κάθε περαιτέρω σχετική διαδικασία αρμοδιότητας της διοίκησης αναστέλλεται, ενόψει επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης του ζητήματος».

Όπως επισημαίνει το ΑΠΕ, η σημερινή διευκρίνιση από το υπουργείο αφορά στη χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για τη διαδικασία κινητικότητας του προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και τους πίνακες διάθεσης που είχε εκδώσει το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Πλέον αναμένεται το νομοσχέδιο που έχει προαναγγείλει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποία αναμένεται να περιλαμβάνει ανάκληση των απολύσεων, αλλά και επάνοδο στο δημόσιο όσων βρίσκονται ακόμη σε καθεστώς διαθεσιμότητας, αλλά και μία μικρή κινητικότητα για την κάλυψη των άμεσων αναγκών σε δημόσιες υπηρεσίες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM