Στην πιστή εφαρμογή των δεσμεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης επιμένει η τρόικα, με την απόφαση για την καταβολή της έκτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα να καθυστερεί. Τώρα και ο εκπρόσωπος της Κομισιόν δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία για την επιστροφή του κλιμακίου των ελεγκτών στην Ελλάδα. Είπε πάντως ότι αυτό θα γίνει σύντομα, πιθανότατα εντός της εβδομάδας.
Την ίδια ώρα, από την ομιλία του υπουργού Οικονομικών στην Ετήσια Συνάντηση των Μελών του Διεθνούς Ένωσης Τραπεζών στην Ουάσινγκτον, όπου παρουσίασε τα πρόσφατα μέτρα που αποφάσισε η κυβερνητική επιτροπή βγήκε, μεταξύ άλλων, η είδηση πως οι φοροαπαλλαγές που προωθούνται θα ισχύουν αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου, ενώ η μεσοσταθμική μείωση των μισθών στο Δημόσιο λόγω της επικείμενης εφαρμογής του νέου μισθολογίου θα είναι 20%.
Το βράδυ το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως αύριο Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι, ο κ. Βενιζέλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, χωρίς όμως να κάνει γνωστό ποιο θα είναι το θέμα.
Αύριο θα έχει συνάντηση και ο Πρωθυπουργός στο Βερολίνο με την Άνκελα Μέρκελ.
Πολιτική /
Κάντε υπομονή...
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Η Σαρλίζ Θερόν απαντά στον Τιμοτέ Σαλαμέ: «Σε 10 χρόνια η AI θα μπορεί να κάνει τη δουλειά σου»
Το καθημερινό αντικείμενο καθαρισμού που απελευθερώνει τρισεκατομμύρια μικροπλαστικά
Παπακαλιάτης για Maestro: «Πήρα τηλέφωνο τον Μόργκαν Φρίμαν να τον ευχαριστήσω μετά το ποστ»
Ο συνταξιούχος που αιματοκύλισε το Ξηρόμερο
Ολλανδία: 7 εκατομμύρια τουλίπες στο πιο διάσημο ανοιξιάτικο πάρκο της Ευρώπης
σχόλια