Στην πιστή εφαρμογή των δεσμεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης επιμένει η τρόικα, με την απόφαση για την καταβολή της έκτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα να καθυστερεί. Τώρα και ο εκπρόσωπος της Κομισιόν δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία για την επιστροφή του κλιμακίου των ελεγκτών στην Ελλάδα. Είπε πάντως ότι αυτό θα γίνει σύντομα, πιθανότατα εντός της εβδομάδας.
Την ίδια ώρα, από την ομιλία του υπουργού Οικονομικών στην Ετήσια Συνάντηση των Μελών του Διεθνούς Ένωσης Τραπεζών στην Ουάσινγκτον, όπου παρουσίασε τα πρόσφατα μέτρα που αποφάσισε η κυβερνητική επιτροπή βγήκε, μεταξύ άλλων, η είδηση πως οι φοροαπαλλαγές που προωθούνται θα ισχύουν αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου, ενώ η μεσοσταθμική μείωση των μισθών στο Δημόσιο λόγω της επικείμενης εφαρμογής του νέου μισθολογίου θα είναι 20%.
Το βράδυ το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως αύριο Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι, ο κ. Βενιζέλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, χωρίς όμως να κάνει γνωστό ποιο θα είναι το θέμα.
Αύριο θα έχει συνάντηση και ο Πρωθυπουργός στο Βερολίνο με την Άνκελα Μέρκελ.
Πολιτική /
Κάντε υπομονή...
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Έρχεται νέο μάθημα σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο
Σαλαμίνα: «Μετανιώνω πικρά» - Τα πρώτα λόγια της 46χρονης που δολοφόνησε την πεθερά της
Μαρουσάκης: Εν αναμονή μεγάλου όγκου νερού στην Αττική - Ξεκινά η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας
Επιστροφή ενοικίου: Τι να ελέγξετε σήμερα - Η λεπτομέρεια που μπορεί να στερήσει έως και 800 ευρώ
Νεκρός στα 30 του από challenge υπερφαγίας fitness coach - Έτρωγε 10.000 θερμίδες την ημέρα
σχόλια